X
 
i
schrijf
je in voor oost
i
i
Deadline
24 mei

i
i
schrijf
je in voor west
i
i
Deadline
1 juni

i

DUBFACTORY IN FINALE POPPRIJS 2013

15 October 2013

Op vrijdag 15 november 2013 staat DUBFACTORY in de finale van de Amsterdamse Popprijs! Gefeliciteerd met jullie finaleplek en succes!

Hier alle info over de finale. Kom ze supporten!

FINALE AMSTERDAMSE POPPRIJS 2013
Datum: vrijdag 15 november 2013
Aanvang: 20.30
Zaal open: 20:00
Locatie: Melkweg (streetview)
Link: www.melkweg.nl
Tickets: via Ticketmaster
De Amsterdamse Popprijs is dé bandcompetitie van Amsterdam en omstreken. In de finale op vrijdag 15 november strijden zes ambitieuze bands om de winst. De GRAP organiseert de competitie voor de achttiende keer en kijkt trots terug op winnaars als Mister and Mississippi, Yori Swart en The Vagary en deelnemers als Hit Me TV, a balladeer en Alamo Race Track.

Met de mooie line up van dit jaar kijken we echter ook trots vooruit:
Linnials
Single Pilot
DIWA
Stopcontact
The Dubfactory
The Silverfaces

Presentatie: Tamar Tieleman | Radio Mortale DJ Team

DUBFACTORY WINT ON THE ROAD 2013

02 September 2013

Dubfactory_AngelaTellier
Op zaterdag 31 augustus vond de finale van On the Road 2013 plaats. De jury, bestaande uit Jasper van Vugt, Caprice en La Melodia stond voor de moeilijke taak om te kiezen tussen de stadionrock van |FIXUR| en de stadionraggae van the Dubfactory. Uiteindelijk heeft Dubfactory gewonnen op basis van hun aanstekelijke en complete show. Van harte gefeliciteerd!

ON THE ROAD 2013 - DE FINALE

31 July 2013

Finalist West: The Dubfactory

16 June 2013

The Dubfactory

Creativiteit, muzikaliteit en vriendschap is de basisfilosofie van de band The Dubfactory. De reggaegroep bestaat uit: Earl Ramdat (19) Olivia Ramdat (22) Quincy Fleur (23) Milan van Wingerden (22) Charissa Koorndijk (21) Oscar F Raya (25). De groep is begonnen met Olivia (bas) en Earl (drum) die al samen speelden, en het idee hadden een band te vormen. Nadat Milan (gitarist) en Quincy (zanger) zich hadden toegevoegd aan de groep was de basis gelegd. Zangeres Charissa en toetsenist Oscar maakten de groep compleet. De band speelt voornamelijk dub, een subgenre in reggaemuziek. De band wil het grote publiek kennis laten maken met de zwoele klanken van The Dubfactory.

Finalist Oost: |Fixur|

16 June 2013

|Fixur|

|FIXUR| brengt met zijn muziek de hedendaagse pop/rock naar een nieuw level door het te combineren met elektronische beats en orchestrale composities. De rockformatie bestaat uit Jasper Roelofsen (24), Victor driest (24), Yannick Okhuysen (24), Daniel de Booij (21), Niels Helder (24) en Marco van Harten (24). Deze band heeft een frisse en eigenzinnige sound door hun combinatie van aanstekelijke beats, gitaarlikjes, gelaagde pianopartijen en catchy zang. Met de beoogde winst in de finale van On the Road zijn ze weer een stap verder in hun ambitie om stadions te vullen.

Finale On the Road Oost

15 June 2013

Finalist Oost: |Fixur|

Op zaterdag 15 juni vond op het Samen Indische Buurt Festival de finale van On the Road Oost plaats. Hier streden KleuKleu & Kev Cody, Souldaad, Robin Hood, |Fixur|, MC Gilly & Flame en Jabran DeMoore om 500 euro en een plaats in de Finale op de UITmarkt. Gefeliciteerd Souldaad met de tweede plaats en uiteraard |Fixur| met hun finale plek!

Robin Hood
KleuKleu & Kev Cody
MC Gilly & Flame
|Fixur|
Souldaad
Uitreiking

FINALE ON THE ROAD WEST

14 June 2013

Dubfactory

Tijdens het On The Road to ACTA festival op vrijdag 14 juni werd onder het genot van een hapje en drankje de winnaar gekozen van On The Road West. De jury, bestaande uit Leeroy Molly, Feliciana en Hernan Ambrogi, had de beslissing snel gemaakt en was unaniem. Feliciana jureerde bij zowel de auditie als de voorronde en zag duidelijk vooruitgang bij sommige acts. “Je ziet duidelijk dat de deelnemers iets met ons jurycommentaar hebben gedaan, dat waardeer ik.” De jury was het snel eens, maar het jureren was erg lastig. “Iedere band of artiest heeft wel iets. De één heeft een geweldige uitstraling en de ander is muzikaal heel sterk. Wij moeten beslissen wat belangrijker is.” Uiteindelijk was het reggaeband The Dubfactory die er met de winst vandoor ging.


Auditie On the Road Oost

02 June 2013

Op 2 juni vond in NOWHERE de auditie van On the Road Oost plaats. 23 Acts varierend van hiphop tot singer-songwriter streden om een plaats in de Finale van Oost op het Samen Indische Buurtfestival. Maximaal 7 acts konden zich hiervoor plaatsen. De acts die door de auditie heen kwamen zijn: |FIXUR|, Jabran DeMoore, Souldaad, Robin Hood, MC Gilly & Flame, KleuKleu & Kev Cody. Gefeliciteerd!

|FIXUR|
LogiCa
Era
MC Gilly & Flame
KleuKleu & Kev Cody
Souldaad
Robin Hood
Lost

On the Road 2013 Promo

30 May 2013

Bands, hiphopacts, singersongwriters, zangers, muzikanten! € 1500,00 winnen?

11 May 2013

On the Road is een competitie voor live-muziek en de beste muzikale act van Amsterdam maakt kans op € 1500,00 en plaatsing voor de Amsterdamse Popprijs. Deelname aan On The Road is gratis!

AMSTERDAM OOST

INSCHRIJVING VOOR 24 MEI

WANNEER: ZONDAG 2 JUNI
HOE LAAT: 13.00 – 18.00
WAAR: NOWHERE AMSTERDAM
SCHRIJF JE VIA DE MAIL IN!

AMSTERDAM WEST

INSCHRIJVING VOOR 1 JUNI

WANNEER: ZATERDAG 8 JUNI
HOE LAAT: 13.00 – 16.00
WAAR: STUDIO WEST AMSTERDAM
SCHRIJF JE VIA DE MAIL IN!VOORWAARDEN

Deze competitie is gericht op muzikaal talent (singer- songwriters / hiphop-acts / bands / zangers en zangeressen / muzikanten) onder de 25 jaar uit Amsterdam. De eerste stap naar winst is je (act) inschrijven voor een van de twee selectierondes. Na de selectie is er geen mogelijkheid om nog in te stromen.

AMSTERDAM OOST

Prijs €500,-

WANNEER: ZATERDAG 15 JUNI
HOE LAAT: 18.00 - 21.30
WAAR: SIB FESTIVAL

AMSTERDAM WEST

Prijs €500,-

WANNEER: VRIJDAG 14 JUNI
HOE LAAT: 17.00 – 22.00
WAAR: ACTA GEBOUW NIEUW-WEST

Finale op Uitmarkt

Prijs €1.000,-

WANNEER: ZATERDAG 31 AUGUSTUS
HOE LAAT: 20.00 – 22.00
WAAR: UITMARKT

OVER ON THE ROAD

On the Road is een Amsterdamse competitie voor live-muziek onder artiesten tot 25 jaar. Deelnemers van deze competitie kunnen kiezen om hun weg te starten in NOWHERE in Amsterdam Oost of in Studio West in Amsterdam West. Via voorrondes op lokale festivals, komt tijdens de UITmarkt een finalist uit Oost uit tegen een finalist uit West. Op de finale strijden ze om € 1000,00 en een plaats in de voorrondes van de Amsterdamse Popprijs. Het einde van On the Road is voor de winnaar zo ook het begin van een nieuwe reis.

PARTNERS

On the Road is een partnerschap tussen de Alliantie, Nowhere en Studio West. Samen bieden wij jonge artiesten de kans om op grote podia te laten zien wat ze in huis hebben. Hierbij richten wij ons op acts die nu vooral op lokaal niveau aan de weg timmeren.